Zadkine plein Zadkine

Zadkine

Nail It Events mocht de jaarlijkse strategiedag van Zadkine mee organiseren. Een dag waarin de medewerkers van deze mbo-opleider een hoop verrassingen stond te wachten.

DE UITDAGING

Rotterdam roze laten kleuren

In opdracht van Mannen van Rijnland mocht Nail It Events deze dag mee organiseren en uitvoeren voor Zadkine. Het doel van deze dag was om alle medewerkers op een originele manier de strategie van Zadkine te laten beleven. Verbondenheid, betrokkenheid en vooral trots zijn op de organisatie waar je werkt, Zadkine dus.

DIENSTEN

Conceptueel organiseren en faciliteren van de jaarlijkse Zadkine & Ik dag

Aantal gasten

1.200 personen

OPDRACHTGEVER

Zadkine

HET RESULTAAT

De dag van de hartstocht

Ruim 1.200 Zadkine collega’s vonden hun weg naar verschillende event locaties op de Kop van Zuid en Katendrecht in het bruisende Rotterdam. Op deze locaties waren diverse lezingen, workshops en inspirerende activiteiten te volgen. Rotterdam heeft roze gekleurd, 100%! Niet waren alleen de locaties omgetoverd in Zadkine, ook was er onderweg van alles te beleven. Zo reden er roze tuktuks rond, was er volop straatentertainment zoals steltenlopers en bandjes én hadden we het centrale punt ‘het Zadkine dorp’ voor Hotel New York opgezet.

Branding Zadkine
Lichtletters
Tuk Tuk
Steltenlopers
Bingo
1676451748492
Lezingen
Workshop
Zadkine & Ik dag
spreekt mijN werk je aan?
laten we verbinden!
C 2024 NAIL IT EVENTS      +31 6 43 10 73 72      info@nailitevents.com