EEN FRISSE ENERGIE IS DE VONK. PASSIE EN AMBITIE ZIJN DE OLIE OP HET VUUR. Mobiel
EEN FRISSE ENERGIE IS DE VONK. PASSIE EN AMBITIE ZIJN DE OLIE OP HET VUUR.

op een dag werd ik wakker en dacht...

Ik ga doen wat ik het allerliefste doe; concepten bedenken, realiseren en organiseren. Ik wilde de schijnwerpers pakken en nam daarom vol zelfvertrouwen het initiatief om ondernemer te worden. Sindsdien heb ik een groot netwerk van professionals om me heen verzameld. Hiermee leg ik de verbinding tussen de vraag en mijn passie, altijd in nauw contact met elkaar. Ondertussen heb ik al vele mooie projecten mogen uitvoeren met fantastische (terugkerende) klanten.

Sofie Nagelkerke, dat ben ik! Een gastvrije vrouw met een doel voor ogen.

DIT BEN IK

Sofie Nagelkerke, dat ben ik! Een gastvrije vrouw met een doel voor ogen. Een Bourgondiër, ‘regeltante’ en iemand die houdt van gezelligheid, maar altijd professioneel te werk gaat. Wat ik doe, is het leukste wat er is en dat straal ik graag uit."

Nail It Events - event Reyns Advocaten

NAIL IT EVENTS

Niet stilstaan, maar voor de volle 100% aanpakken. Jouw vraag geeft richting en ik wil die overtreffen. Het resultaat moet kloppen, aansluiten op jou, maar mag ook 'out of the box' zijn. 

Nail it Events   Reyns Advocaten

AMBITIES

Ik geniet wanneer mijn opdrachtgever dat ook doet. Dat begint bij de eerste ontmoeting tot aan het moment dat alles klopt. Ik regel het voor je. Dat is mijn ambitie. Niets is onmogelijk en ik wil altijd de verwachting blijvend overtreffen. Het is zó gaaf als dat lukt.

Ik wil je graag ontmoeten! Jouw vonk, mijn vuur. De vlam in de pan.

Persoonlijk contact

Laten we verbinden

Ik wil je graag ontmoeten! Jouw vonk, mijn vuur. De vlam in de pan. Laten we jouw vraag verwezenlijken tot een uniek concept en een onvergetelijke herinnering.

Total Energies - barbershop

waagnatie expo & Events 

total energies

Aan Nail It Events de eer om het jaarlijkse nieuwjaarsevent van Total Energies Antwerpen te mogen organiseren. Een event voor maar liefst 850 gasten met als gekozen concept The Great Gastsby, dat tot in de puntjes is uitgewerkt. 

Detail Nail It Events - detailbespreking mobiel

"Zeer vlotte en enthousiaste dame met zeer veel toffe ideeën. De uitwerking is ook van begin tot einde tot in perfectie aan een goed einde gebracht. Sofie is een harde werkster en aangenaam om mee samen te werken.''

Johnny crijns en sandra pets

Wima

C 2024 NAIL IT EVENTS      +31 6 43 10 73 72      info@nailitevents.com