Nail It Events - Netwerk event

The Sourcing Network

Een dag en avond uit voor partners van The Sourcing Network als een blijk van waardering. 

DE UITDAGING

Anders dan anders

Ter blijk van waardering wilde Addie zijn partners uitnodigen voor een dag en avond uit. De gasten kwamen overal uit Nederland vandaan. En omdat The Sourcing Network is gevestigd in het mooie Brabant was dit een mooi bruggetje naar de uitvoering. 

DIENSTEN

Het conceptueel organiseren en faciliteren van een event. 

Locatie

The Sourcing Network en Breda

Opdrachtgever

The Sourcing Network

HET RESULTAAT

Bourgondisch brabant

Brabant staat bekend om zijn Bourgondische gezelligheid en warmte. Tijd om de gasten onder te dompelen in het moois wat Brabant te bieden heeft. Onder leiding van muzikale klanken met Brabantse liedjes, live gespeeld op de accordeon en onder het genot van Brabantse worstenbroodjes werden de gasten per huifkar naar de oude stad Breda gereden. Hier stond vervolgens een stadswandeling op hen te wachten. Na het biertje en de bitterballen was het tijd om terug te gaan en deze keer onder leiding van bierbrouwer Kees, die met zijn zelfgebrouwen (prijswinnende) biertje de gasten hier meer over vertelde. Eenmaal terug aangekomen stond een heerlijk diner op de gasten te wachten en bij het verlaten van het event ontving iedereen een Brabants mandje met locale producten als aandenken van deze mooie dag.

Nail It Events - Huifkar
Nail It Events - Rondleiding Breda
Nail It Events - Accordeon - Brabants entertainment
Nail It Events - Bierproeverij
Nail It Events - Huifkar met entertainment
Nail It Events - Ingedekte tafel
Nail It Events -  Voorgerecht
Nail It Events - Dessertplank
Nail It Events - Diner

Sofie heeft voor ons een erg gaaf netwerk event georganiseerd. Bourgondisch Brabant was het thema en we wilden 'anders dan anders’. Dat voelde ze erg goed aan. Positief kritisch was ze over onze eigen ideeën en met hele goede argumenten legde ze verrassende alternatieven op tafel. Denkend vanuit het perspectief van onze gasten, want daar ging het uiteindelijk om. Het was een groot succes, onze gasten hebben Bourgondisch Brabant ervaren. Met een grote lach en mooie herinneringen vertrok iedereen ’s avonds naar huis. 

Addie Korsten
The Sourcing Network

spreekt mijN werk je aan?
laten we verbinden!
C 2024 NAIL IT EVENTS      +31 6 43 10 73 72      info@nailitevents.com