Reyns Advocaten - Opening nieuw kantoor

Reyns advocaten

Met de uitbreiding van het bestaande kantoor in Melsele wil Reyns Advocaten zich met enthousiasme en gepaste trots presenteren aan hun netwerk.

DE UITDAGING

OPENING NIEUWE ADVOCATENKANTOOR 

Reyns Advocaten heeft na een lange verbouwing een prachtig eindresultaat behaald én dat mag er wezen! Na een grote uitbreiding van het bestaande kantoor in Melsele is het nu tijd om het vernieuwde pand met veel trots en enthousiasme te presenteren aan hun netwerk.

DIENSTEN

Conceptueel organiseren en faciliteren van een event met communicatietraject.

aantal gasten

250 personen 

OPDRACHTGEVER

Reyns Advocaten

HET RESULTAAT

SAMEN GROEIEN EN BLOEIEN MET REYNS ADVOCATEN

Nail It Events heeft alle pijlers waar Reyns Advocaten voor staat terug laten komen in het conceptuele event. In de meeste gevallen is het de directeur of de burgermeester die het nieuwe pand komt openen. Bij Reyns Advocaten niet! Hier staat de klant centraal, dus zij openen het nieuwe pand met keer op keer een op maat gemaakte activatie bij de ontvangst. De aankleding en indeling was afgestemd op de stijl die het bedrijf uitstraalt, evenals de huisstijl. Als aandenken aan dit bijzondere event kregen alle gasten bij vertrek een groeikaartje mee waar "vergeet Reyns-nietjes" uit komen; samen bloeien en groeien met Reyns Advocaten!

Reyns Advocaten - Scannen tickets
Reyns Advocaten - ontvangst
Reyns Advocaten - Pand openen
Reyns Advocaten - inloggen voor het spel
Reyns Advocaten - event
Reyns Advocaten - smoker
Reyns Advocaten- Team
Reyns Advocaten - foodtruck
Reyns Advocaten - Hapjes
Reyns Advocaten - IJs zelf samen te stellen
Reyns Advocaten - Event avondshift
Opening nieuw advocatenkantoor - Reyns Advocaten
Reyns Advocaten - giveaway
Reyns Advocaten - kaarsen

Voor de organisatie van het Reyns Advocaten openingsevent wilde ik onze vertrouwde partner onder de arm nemen. Door omstandigheden was dit niet mogelijk. Via een gemeenschappelijke zakenpartner en vriend, kwam ik in contact met Sofie Nagelkerke - Nail It Events. Tijdens het eerste gesprek klikte het meteen. Sofie legt op een relaxte en overtuigende manier haar originele ideeën voor en laat het totaalplaatje kloppen. De decoratie was heel persoonlijk, warm en huiselijk. Er werd onmiddellijk een gemoedelijke sfeer gecreëerd door de gasten bij aankomst gezamenlijk het event te laten openen en de champagne te doen knallen. Nadien werden ze verwend met een gepersonaliseerd zoetigheidje en lekkere hapjes uit de smoker. De bediening was voortreffelijk. Stuk voor stuk vriendelijke, professionele kelners die hun vak kennen. Sofie was alom aanwezig om aan- en bij te sturen waar nodig. Ze werkt heel nauwkeurig en snel. Ook is Nail It Events heel flexibel. Zelfs een extra uur bediening bijboeken op de avond zelf, was geen probleem. Alles werd netjes opgeruimd de avond zelf waardoor er de ochtend nadien niets meer te merken was van de festiviteiten. We konden zoals gewoonlijk aan de slag met onze normale dagtaak. Voor herhaling vatbaar!!

Sophie Roels
CEO - Reyns Advocaten

spreekt mijN werk je aan?
laten we verbinden!
C 2024 NAIL IT EVENTS      +31 6 43 10 73 72      info@nailitevents.com