Bruiloft

Bruiloft ed en wendy

Ed en Wendy zijn een prachtpaar. Om hun liefdevolle relatie te bezegelen besloten zij te gaan trouwen. 

DE UITDAGING

De grote dag

In opdracht van Catering & Events Guido van Wolven heb ik Ed en Wendy mogen ontmoeten. De verbinding was daar meteen, want wat een fijne mensen! Ze waren erg relaxed, wisten goed wat ze wilden, maar stonden ook open voor feedback. Dit ging helemaal goed komen!

DIENSTEN

Het organiseren en uitvoeren van de bruiloft.

Locatie

De Santspuy wijn- en aspergeboerderij

OPDRACHTGEVER

Catering & Events Guido van Wolven 

HET RESULTAAT

Zon, liefde en geluk 

Niet alleen de zon scheen deze dag, maar ook alle gasten. Natuurlijk waren vooral Ed en Wendy aan het stralen. Aan het begin van de middag vond de ceremonie plaats in de prachtige tuin van de moeder van Wendy. Na afloop werd hier de bruidstaart aangesneden en geproost op het zojuist gesloten huwelijk. Direct daarna vertrokken alle genodigde richting de Santspuy waar de receptie zou plaatsvinden. Tijd dus om te proosten met de ook aangekomen receptiegasten. Na afloop van de receptie was het tijd om te gaan dineren en verder te feesten in een omgetoverde oude schuur.

Bruiloft
Bruiloft - Cadeautafel
Ceremonie bruiloft
Bruiloft - Diner
Bruiloft - Hapjes
Bruiloft - Feestlocatie
Bruiloft - Aankleding diner
Bruiloft - Decoratie
Bruiloft - Strooibalen, vuurkorven

''Alweer even geleden, maar je wandelde door onze gedachten. Door de foto's van onze bruiloft en de enorme mooie herinneringen aan die mooie en speciale dag, kwam jij ook zeker weer voorbij. Mede dankzij jouw strakke organisatie, hele fijne persoonlijkheid, je fantastische crew en gezelligheid hebben wij een dag zonder zorgen gehad, hebben enorm kunnen genieten en is het een dag om nooit te vergeten geweest.''

Ed en Wendy

spreekt mijN werk je aan?
laten we verbinden!
C 2024 NAIL IT EVENTS      +31 6 43 10 73 72      info@nailitevents.com