Computerwinkel Acer Computer B.V. Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Acer Group

Op een gezellige en samenhorige wijze een periode afsluiten waarin thuis werken nationaal verplicht was. We gaan (weer) vertrekken! 

DE UITDAGING

Welkom 'terug' borrel 

Zoals bij vele bedrijven moesten ook de medewerkers van Acer Group thuiswerken. Het was tijd om dit tijdperk weer af te sluiten met een grote ‘welkom terug!’ Een gezamenlijke aftrap met alle collega's onder elkaar. Na diverse creatieve uitgangspunten met elkaar te verbinden ontstond het concept: "We gaan (weer) vertrekken!"

DIENSTEN

Conceptueel organiseren en faciliteren van event met communicatietraject.

TIJDSBESTEK

4 weken

OPDRACHTGEVER

Acer Group

HET RESULTAAT

We gaan weer vertrekken! 

We gaan (weer) vertrekken! Vertrekken richting het hoofdkantoor, want vanaf heden zullen alle medewerkers van Acer Group weer gaan boarden. Met als communicatietraject vliegtickets en een incheckmail als reminder. Niet alleen de medewerkers kwamen samen, ook de belangrijke aspecten van Acer deden dat. Acer is wereldwijd bekend en verkoopt haar producten in diverse werelddelen. Deze werelddelen waren te proeven en te zien bij de aangeklede foodcorners. Aan het einde van het event ontving iedereen zijn of haar eigen bagagelabel als symbolisch aandenken. 

Cocktailshaker op event
Werelddelen komen samen
Vertrekhal
Personeelsfeest
Werelddelen komen samen
Aziatische foodcorner
Aankleding concept
Giveaway in concept
spreekt mijN werk je aan?
laten we verbinden!
C 2024 NAIL IT EVENTS      +31 6 43 10 73 72      info@nailitevents.com